Jump to content


Welcome to DevFuse Forums


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to DevFuse Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DevFuse Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

(View All Products)Featured Products

  • Donations


    Help fund your forum with donations, setup goals and track member donations. Offer rewards for members donating.
  • Timeslips


    Have your members submit their race times and share with others.
  • Videos


    Allows your members to submit their own videos for community viewing. Support is included for all the major video sites.
  • Forms


    Build your own forms for your members without coding experience. Support included for pm, email and topics.
  • Collections


    Build a community database of items for your members. Full features custom fields included.

Photo

Videos System v3.0.1 (bug fixes)


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,543 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 28 June 2013 - 05:10 PM

The Videos System application has been updated to v3.0.1 and includes 18 confirmed bug fixes, this update is highly recommended as it fixes a few major bugs. A full list of the bug fixes can be found below:

#2 Ian

Ian

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 29 June 2013 - 03:55 AM

Thanks :)



#3 IllinoisDEV

IllinoisDEV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Midwest
  • Interests:Lots....... Jesus
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 29 June 2013 - 10:25 PM

Thanks for your hard work Michael..   :)    I very much appreciate it... 

 

Mark



#4 jair

jair

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 01 July 2013 - 03:12 PM

Appreciate the update, especially the changes related to narrow board widths. 

 

I have an additional issue and hope someone can help me. I want to fit 3 videos per line in the Member Videos sections, but I don't know which part of the template to edit. If I reduce the thumbnail size it is of no help.

 

2013-07-02_00-10-41.png

 

Basically I want to remove all the red space and fit one more video per line instead. Can someone help me with the css/template edits?



#5 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 01 July 2013 - 06:03 PM

Well you are now able to remove the sidebars via settings. IF the problem persists you will need to reduce the character count of the titles and reduce the thumbnails sizes, and if you are still having problems there, you will need to edit the css of main_thumb_block manually and set a width so it complies and forces a width for the entire block.



#6 jair

jair

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 02 July 2013 - 02:59 AM

Well you are now able to remove the sidebars via settings. IF the problem persists you will need to reduce the character count of the titles and reduce the thumbnails sizes, and if you are still having problems there, you will need to edit the css of main_thumb_block manually and set a width so it complies and forces a width for the entire block.

 

Thanks Chris. I played with it and it looks like the most harmless way was to remove the padding or margin around the block and drop the font size by 1px. Made the blocks fit perfectly. Thank you again. 



#7 ZacheryOrdet

ZacheryOrdet

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • IP.Board Version:IPB 2.1.x

Posted 16 November 2016 - 12:57 AM

How do you embed videos on this forum, the embedding codes youtube gave me didnt work?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users