Jump to content
DevFuse Forums
Sign in to follow this  
highlander

uPortal not rendering media tag?

Recommended Posts

Back to this topic again.

 

I wish to disable the media tag from the shoutbox, but if i do so and do NOT select all pages, media tag is NOT rendered on uportal.

 

Any thoughts on adding uportal specifically so i can disable it on the shoutbox?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Options on the shoutbox appear but not uportal

 

I've been trying to create the editorSections.php file, but i dont know what are the section handles of the news block. I've tried a bunch of combinations.

 

I'm trying to get uportal placed in ACP -> Look & Feel -> BBCode->"Where can the BBCode be used?".

I want to disable some bbcodes in my shoutbox and uportal is not listed there. When I disable "Available in all sections" I'm also disabling bbcode in news on my uportal.

 

After googling for some time I've learned that I need to place and create file called editorSections.php in admin\applications_addon\other\uportal\extensions

 

Code for SB looks like this

 

$BBCODE = array( 'shoutbox_shouts' => ipsRegistry::getClass('class_localization')->words['ctype__shouts'],

);

 

So I guess I need to put there something similar, but I have no idea what.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×