Jump to content


Welcome to DevFuse Forums


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to DevFuse Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DevFuse Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

(View All Products)Featured Products

  • Donations


    Help fund your forum with donations, setup goals and track member donations. Offer rewards for members donating.
  • Timeslips


    Have your members submit their race times and share with others.
  • Videos


    Allows your members to submit their own videos for community viewing. Support is included for all the major video sites.
  • Forms


    Build your own forms for your members without coding experience. Support included for pm, email and topics.
  • Collections


    Build a community database of items for your members. Full features custom fields included.

Photo

Windows 7 RC1


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,543 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 31 May 2009 - 02:43 AM

Anyone else give Windows 7 RC1 a go yet? Installed it yesterday, so far so good. Haven't had any driver or software problems yet.

Posted Image

#2 soap

soap

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • IP.Board Version:IPB 2.3.x

Posted 01 June 2009 - 11:08 AM

I also use Win7.
I like it a lot.
I've used it since the first public beta. And now I recently changed to the RC.
I use the 64 bit version.

In the Beta I didn't have problems with drivers, but I have now in the RC.
The RC doesn't include drivers for my wired network. Wireless is working fine.
And I haven't been able to find working drivers yet.

#3 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,543 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 01 June 2009 - 05:34 PM

I also use Win7.
I like it a lot.
I've used it since the first public beta. And now I recently changed to the RC.
I use the 64 bit version.

In the Beta I didn't have problems with drivers, but I have now in the RC.
The RC doesn't include drivers for my wired network. Wireless is working fine.
And I haven't been able to find working drivers yet.


That might come down to you using the 64 bit version, might not be as many drivers.

#4 soap

soap

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • IP.Board Version:IPB 2.3.x

Posted 02 June 2009 - 01:10 AM

Yes. I think that is the problem.
I just find it weird that the driver was included in the beta and now isn't anymore.
But it is kind of early to find drivers written for win7.

#5 rol

rol

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 42 posts
  • IP.Board Version:IPB 2.3.x

Posted 02 June 2009 - 06:43 AM

Win7 is a good OS. I installed Win7 x64 on a test PC and no problem with drivers.

Problems comes with some x86 applications ;)

Posted Image


#6 Paul

Paul

    Advanced Member

  • Customers
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire, UK
  • IP.Board Version:IPB 3.0.x

Posted 03 June 2009 - 03:01 AM

Might give this a try, does it use vista drivers?

Paul

#7 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,543 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 03 June 2009 - 03:58 AM

Might give this a try, does it use vista drivers?

Paul


So far all of mine have been compatible. I don't think Microsoft wanted all the drivers issues they had with Vista. You may have some problems with the 64 bit version though.

#8 Paul

Paul

    Advanced Member

  • Customers
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cheshire, UK
  • IP.Board Version:IPB 3.0.x

Posted 03 June 2009 - 04:09 AM

It will be the 64 bit version i install, will install it and have a play :)

#9 soap

soap

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • IP.Board Version:IPB 2.3.x

Posted 03 June 2009 - 04:29 AM

Remember if you try to use unsigned drivers in win7 64bit you have to turn off the signed drivers enforcement.
You do that by clicking f8 when you start (like for safemode) and there will be an option to turn it off.

#10 rol

rol

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 42 posts
  • IP.Board Version:IPB 2.3.x

Posted 03 June 2009 - 04:46 AM

No problem with drivers for me. But I installed the x64 version on a test PC. So I didn't install many applications.

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users