Jump to content
DevFuse Forums
Sign in to follow this  
Theo

Some IPB 3.0.5 Problems

Recommended Posts

Hello,

i tried to install a ipb 3.0.5 for a customer on his webserver

but i have some problems:

 

1. I cant see Admin CP Skin (I See only a Lo-Fi Version)

30vzlaf.jpg

 

2. No Rich Text Editor

I edit all the settings on the admin panel and on the profile but i dont see the rich text editor.

 

3. When i start a Topic or goes to Tab Members i get this:

f9fr8.jpg

 

4. Member Bar allways opened - cant collapse it

2lup7cg.jpg

 

I had a problem with the forum skin - was displayed like the admin panel - Lo-Fi Version!

Then i export the template and import it again and then they works

then i upload a other theme and works too.

I dont know why i had this problem - maybe the hoster is not good.

 

The Customer do not want that i give his domain public - maybe its a problem for the Admin - if yes delete the Topic!

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah all those issues seem to be caused by css/javascript not being uploaded correctly. Try re-uploading all the files again but another ftp program. Also make sure the 'transfer type' or similar setting in your ftp program is set to auto, so the files are uploaded correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i do this already too michael

i dont know what more i can do.

 

I Upload the forum on a free host server and there its all OK

(then i deleted from the free host)

 

i uploaded again the public/js

and admin/skin_cp

 

but the same!

 

I contacted the Hoster to change same suhosin vallues maybe there is the problem!

i will see...when they have time to answer :)

 

PS: You think the Editor problem is why the css is not ok?

Share this post


Link to post
Share on other sites

So..

suhosin vallues changed by hoster but the problem is still there!

i install the forum again

upload the public/js and admin/skin_cp again but nothing!

 

any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

So..

suhosin vallues changed by hoster but the problem is still there!

i install the forum again

upload the public/js and admin/skin_cp again but nothing!

 

any idea?

 

edit:

 

i test version 2.3.6 and it works fine

i dont know where is the problem with the version 3.0.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

send me a PM with ftp details and ill see what the problem is

 

 

Sorry dude

the server its not mine i cant sent you the ftp details.

 

maybe you can help without the ftp details?

 

thanks ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i have seen this problem about 5 times this week and its always due to files missing what ftp client are you using to upload and what mod is it in

Share this post


Link to post
Share on other sites

F***

 

the same thing

 

so lets go step 4 step

 

1. I Upload in Binary Mode all the files in his /html folder

2. I Start installation before checking CHMOD

3. On the Installation i see now the files directory and install directory

( files directory: /server/user/html/ install: www.hisdomain.com)

(he have 2 reg. domains: hisdomain.com and www.hisdomain.com)

what install directory i must enter?

4. I setup an admin account and click install

5. Installation Complete -> open forum!

 

i upload soon as posible a live video from the installation!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here the Video from the installation!

http://rapidshare.com/files/350833095/ipb3_alefel.rar.html
password: devfuse

 

 

 

and here a Pic from the Editor:

8yuqv4.jpg

 

 

I "play" a little with the Skin Settings (IP.Board)

 

the Option:

 

Cache CSS to text files?

This may reduce the size of the HTML as the CSS will be in a browser cachable file.

Warning: Changing this value will re-cache any cached stylesheet information. Please make sure that you have synchronized any cache files with the database.

 

is by default to Yes

if i set it to no then i can see the skin on the forum!

but the other problems still there! (java, Editor, Admin Skin)

Share this post


Link to post
Share on other sites

All problems resolved

 

Drag

Minify javascript?

You can minify javascript and CSS to reduce the number of HTTP requests to the server, support proper browser caching, and compress the contents sent.

 

Was by default on Yes

set it to no and now all its ok!

 

 

i dont believe it!

one option 10 problems!

Edited by Theo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...