Jump to content
DevFuse Forums
Due to a family and medical emergency, support has been delayed and will be delayed for the next few weeks. I'm sorry for those who have been waiting and will try my hardest to reply to everyone as soon as possible.

Recommended Posts

This is not working right for CiC at least

 

when a member signs up using twitter, it sends a auto welcome (all the options you have enabled for the welcome)

Then after they validate, it then sends another auto welcome (again, in any options you have enabled for the welcome)

 

i understand this is a free app, but on IPS we have tried to tell you this numerous times (not only me, but others to) that the auto welcome is malfunctioning 

 

Can you plz let us know if this is unsupported or are you just working on your paid apps first?? ( i really don't want to just disable twitter as a sign up, due to lot's of members only using this option to log in and and don't want to inconvenience them as it was already hard to retain sign ups)

 

i would like to know so i can either disable it or continue to be patient 

 

1000's of admins use this free file, and i am sure not all are reporting the mishap as i believe this may just be a CiC issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

you told everyone that you were still moving so replies will be delayed with no set time frame as to when you would be full force again

 

and no, i was the last one to post in the auto welcome section, so i don't see where you say a patch will be released soon

 

i do see where you said to some one that a FTP patch could be tested

 

but ok and looking forward to patch when ever you are free to do it

 

again, i fully understand this is a free resource and appreciate all you are doing for it

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/5/2019 at 9:01 PM, MrFierceGod said:

again, i fully understand this is a free resource and appreciate all you are doing for it 

Still not good enough ;) There's been quite a delay for a lot of people and I do apologies you've had to wait so long. I'll get in contact soon with some test patches I've looked into.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/19/2017 at 11:33 AM, [USRF]Sledge said:

Bad thing is we like to get a post in a topic (new topic is not working either). Any ideas?

Hey Michael, this issue has arisen again in the latest version.
Can't get it to work to either create a topic and/or append to an topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/2/2019 at 2:31 PM, [USRF]Sledge said:

Hey Michael, this issue has arisen again in the latest version.

Is it possible to get admin access to first check over any obvious settings or issues there?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Michael said:

Is it possible to get admin access to first check over any obvious settings or issues there?

Well, not my preference of course, but I'm sure we can arrange something if really required

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...