Jump to content
DevFuse Forums

Auto Welcome


Michael
 Share

Recommended Posts

This is not working right for CiC at least

 

when a member signs up using twitter, it sends a auto welcome (all the options you have enabled for the welcome)

Then after they validate, it then sends another auto welcome (again, in any options you have enabled for the welcome)

 

i understand this is a free app, but on IPS we have tried to tell you this numerous times (not only me, but others to) that the auto welcome is malfunctioning 

 

Can you plz let us know if this is unsupported or are you just working on your paid apps first?? ( i really don't want to just disable twitter as a sign up, due to lot's of members only using this option to log in and and don't want to inconvenience them as it was already hard to retain sign ups)

 

i would like to know so i can either disable it or continue to be patient 

 

1000's of admins use this free file, and i am sure not all are reporting the mishap as i believe this may just be a CiC issue?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

you told everyone that you were still moving so replies will be delayed with no set time frame as to when you would be full force again

 

and no, i was the last one to post in the auto welcome section, so i don't see where you say a patch will be released soon

 

i do see where you said to some one that a FTP patch could be tested

 

but ok and looking forward to patch when ever you are free to do it

 

again, i fully understand this is a free resource and appreciate all you are doing for it

Link to comment
Share on other sites

  • Management
On 6/5/2019 at 9:01 PM, MrFierceGod said:

again, i fully understand this is a free resource and appreciate all you are doing for it 

Still not good enough ;) There's been quite a delay for a lot of people and I do apologies you've had to wait so long. I'll get in contact soon with some test patches I've looked into.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
3 hours ago, Butterfly Pixel said:

Hi,

how can we manually upgrade the Auto Welcome plugin ? It's not available on the market place so how can we do with the new version 4.5.2 ?

Thanks

I just saved my data to a notepad and deleted the app.  Then just manually install the new one for 4.5 and re-add your data.

Edited by RocketFoot
Link to comment
Share on other sites

  • Management
9 hours ago, Butterfly Pixel said:

how can we manually upgrade the Auto Welcome plugin ? It's not available on the market place so how can we do with the new version 4.5.2 ?

If you click on the application settings, can you see the "Upload a new version" ?

RHnxLMb.png

Link to comment
Share on other sites

Hi, answer from support invision

Quote

Hello,

You cannot upgrade a marketplace app that is not in the marketplace manually. You can upgrade an app which has not been installed from the marketplace manually. So you would need to contact the author of that item on this.

Kind Regards,
Marc Stridgen

Any reason why you don't push the new version to marketplace ?

Thanks,

Olivier

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Management
4 hours ago, UtOpiK said:

Could you help me to solve it please ?

Can you open applications/autowelcome/setup/upg_100201/upgrade.php

Find:

            \IPS\Db::i()->insert( 'autowelcome_members', array(
                'welcome_member_id'	=> $member['member_id'],
                'welcome_sent'		=> 1,
            ) );

Replace With:

            \IPS\Db::i()->insert( 'autowelcome_members', array(
                'welcome_member_id'	=> $member['member_id'],
                'welcome_sent'		=> 1,
            ), TRUE );

And try re-running the upgrade again?

Link to comment
Share on other sites

On 9/24/2020 at 1:37 AM, Michael said:

Can you open applications/autowelcome/setup/upg_100201/upgrade.php

Find:


            \IPS\Db::i()->insert( 'autowelcome_members', array(
                'welcome_member_id'	=> $member['member_id'],
                'welcome_sent'		=> 1,
            ) );

Replace With:


            \IPS\Db::i()->insert( 'autowelcome_members', array(
                'welcome_member_id'	=> $member['member_id'],
                'welcome_sent'		=> 1,
            ), TRUE );

And try re-running the upgrade again?

Hello,

Thanks for your help. Unfortunnately, same issue after upgrade.php modification.

Any other idea ?

Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...