Jump to content
DevFuse Forums

media

Customers
  • Content Count

    180
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by media

  1. Hi Michael, Looks like you added the tiktok but thumbnail image is not working????
  2. Hey Michael, Looks like new version (Latest video app on IPB 4.5.3) is missing this one again....
  3. I have to reload the page to clıck and use manage drop down options
  4. After Sending a video the 'Manage' drop down button becomes NOT clickable Latest IBP 4.5 Latest Video app
  5. Hi Michael, Looks like you added the tiktok but thumbnail image is not working????
  6. You have to wait until video app is updated and released here
  7. I am a little confused Are we going to wait until this Packaged & Released OR this is it: Checked & Updated Please let me know Thanks
  8. This is the embed code <blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@alanprost01/video/6828778631179816197" data-video-id="6828778631179816197" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@alanprost01" href="https://www.tiktok.com/@alanprost01">@alanprost01</a> <p></p> <a target="_blank" title="♬ i love you - apathetic.songs" href="https://www.tiktok.com/music/i-love-you-6539558264235906063">♬ i love you - apathetic.songs</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script> This is the link https://www.tiktok.com/@alanprost01/video/6828778631179816197
  9. Hi Michael, Would you please ad TikTok as main video provider to the script????? Thanks
  10. Not sure what this mean... Allowed thumbnail extensions? Required I have never added an extension before, and if I have to what should I enter here?
  11. Something went wrong. Check the values provided on the marked tabs and try again. I cannot turn that feature OFF???? Latest IP Board Latest Video APplication
  12. I am pretty sure this problem with custom template?
  13. Not sure what you are talking about Michael..!!!! Just telling you what is in latest Video updates Version 3.3.6 No fix for this problem.... Not sure what is working or NOT.... Let me know what you want me to TRY??? Thanks
  14. 4.4.1 does not have this <h2 class='ipsType_pageTitle'> have this <h2 class='ipsType_pageTitle ipsContained_container'>
  15. media

    Embed fail

    Excellent... :)
  16. Front page is current you can look at it... Edge and Firefox display exactly same... Would you please give me previous code that was working for me? Thx
  17. version ibp: 4.3.5 video app: 3.3.3
  18. And I am trying to apply your fix for this but looks like you did not put the previous fix here because that one on this page is not working either...
  19. Just upgraded to the latest this problem is still there...
  20. Front page is NOT working right now.... Not good...
×
×
  • Create New...