Jump to content
DevFuse Forums

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Today
  3. Manual Patch Open applications/collections/sources/Item/Item.php Find and remove (both instances) 'url' => \IPS\Http\Url::internal( 'app=collections&module=collections&controller=submit', 'front', 'collections_add' ), Save.
  4. Yesterday
  5. Embed videos and probably other embeds are not working Manual Patch Open acp > theme editor > news > front > news > newsEntry Find: <div class='ipsType_richText ipsType_medium ipsContained'> Replace With: <div class='ipsType_richText ipsType_medium ipsContained' data-controller='core.front.core.lightboxedImages'> Open acp > theme editor > news > front > news > newsRow Find: <div class='ipsType_richText ipsType_medium' {{if settings.ns_truncate}}data-ipsTruncate data-ipsTruncate-size='{setting="ns_truncate"} lines' data-ipsTruncate-type='hide'{{endif}}> Replace With: <div class='ipsType_richText ipsType_medium' {{if settings.ns_truncate}}data-ipsTruncate data-ipsTruncate-size='{setting="ns_truncate"} lines' data-ipsTruncate-type='hide'{{endif}} data-controller='core.front.core.lightboxedImages'> Save. Just check other locations that news entry might appear.
  6. Last week
  7. Manual patch Open applications/autowelcome/modules/admin/settings/settings.php Find: /* Save welcome topic */ if( isset( $values['aw_welcome_topic'] ) AND $values['aw_welcome_topic'] instanceof \IPS\forums\Topic ) { $item = array_pop( $values['aw_welcome_topic'] ); $values['aw_welcome_topic'] = $item->tid; } Replace With: /* Save welcome topic */ if( isset( $values['aw_welcome_topic'] ) AND $values['aw_welcome_topic'] ) { $item = array_pop( $values['aw_welcome_topic'] ); $values['aw_welcome_topic'] = $item->tid; } else { $values['aw_welcome_topic'] = NULL; }
  8. Michael

    Guides

    Changed Status to Fixed
  9. Michael

    Guides

    Thanks for reporting. This should be fixed now.
  10. No not yet. I took almost all of last month off to do ipb 4.4 checks and updates. I am now resuming new features and custom work again.
  11. I will need login details to troubleshoot this further. I've added several makes and models and I'm not able to reproduce this. They all load expanded for me.
  12. Earlier
  13. Not sure what you are talking about Michael..!!!! Just telling you what is in latest Video updates Version 3.3.6 No fix for this problem.... Not sure what is working or NOT.... Let me know what you want me to TRY??? Thanks
  14. And that works for you in your various themes and browsers? If so, will swap it out next update.
  15. Check the collectionsImages widget as well.
  16. Issues with reply topic form settings. Manual Patch Open applications/form/sources/Form/Form.php Find: if( isset( $values['topic_reply_topic'] ) AND $values['topic_reply_topic'] instanceof \IPS\forums\Topic ) { $item = array_pop( $values['topic_reply_topic'] ); $values['topic_reply_topic'] = $item->tid; } Replace With: if( isset( $values['topic_reply_topic'] ) AND $values['topic_reply_topic'] ) { $item = array_pop( $values['topic_reply_topic'] ); $values['topic_reply_topic'] = $item->tid; } else { $values['topic_reply_topic'] = NULL; } Save.
  17. Neology

    Guides

    View Install Guide View Upgrade Guide Both of these links are broken due to IPB 4.4
  18. Problem with random override in new update. Temp patch to remove until proper random solution can be found. Open applications/collections/widgets/collectionsItems.php Find and remove entire "render" function. Save.
  19. Michael

    2 more features

    Add reaction support to news entries. Add meta image to news entry grabbing first posted image.
  20. @Michael - Any update on payments and subscriptions? - Thank you.
  21. When trying to select makes and model - the first few work ok but further down the you get "Loading". IPS 4.4.1
  22. 4.4.1 does not have this <h2 class='ipsType_pageTitle'> have this <h2 class='ipsType_pageTitle ipsContained_container'>
  23. Confirmed, not seeing any obvious code issues. Will need to investigate further.
  24. I see what he is saying and it happens if you select one video. If you select via the orange arrows you do not get a move to destination option (circled). If you select using the gear (green arrow) then you do get a destination option.
  25. Are you performing this from a single category or a different location?
  26. Michael

    Paypal Locale

    Will include in the next version.
  27. selecting multiple videos and then choosing move not taking us to move option
  28. Mavy

    Paypal Locale

    By default Paypal sets the donations landing page to the language of the account/business owner. However this is not desired when the community being hosted is international and therefor prefers English as the main language. A solution would be to add a setting to the paypal gateway that allows admins to set a language which can be pushed to paypal by adding a hidden form field to the code. I have currently hard coded mine to english by using the following line in the paypal.php file. $form->hiddenValues['lc'] = 'US'
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...