Need custom work? DevFuse is now accepting custom work. Send in your custom work request here.

Jump to content


Welcome to DevFuse Forums


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to DevFuse Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DevFuse Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Issue Information

  • #000556

  • Issue

  • 0 - None Assigned

  • Fixed

  • 2.2.0

  • 2.2.2

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Photo

merge members problem

Posted by media on 19 September 2011 - 11:00 AM

Hi,
I was using merge members function under admin cp, i did not know that vidoe system does not support this function, i have lost all the videos from the member (Merge from (this account will be removed) :)...

Just let u know...

My current version: 3.1.4 (Waiting 3.2.3 to upgrade)

Video system version 2.1.0

changed status to: Confirmed

IPB 3.1 didn't work in this area but will try re-adding it in IPB 3.2.

changed status to: Fixed
changed fixed-in version to: 2.2.2

It's modifying the videos but it's not rebuilding the cache, you'll need to rebuild your video categories and cache for the current member. But for future members this should work now.





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users