Need custom work? DevFuse is now accepting custom work. Send in your custom work request here.

Jump to content


Welcome to DevFuse Forums


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to DevFuse Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DevFuse Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Issue Information

  • #000430

  • 0 - None Assigned

  • Fixed

  • 2.2.0

  • 2.2.1

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Photo

Missing Lang Bits 2.1

Posted by media on 21 May 2011 - 07:26 AM

Michael,
Thank you for the upgrade... Nice one.. I love it..

I have three lang bits problem one is portal main look

Categories AND View All

The other one is video adding form:

Video Thumbnail
Do you want to manually upload a thumbnail? Doing so will override any automatic download.

These are missing...
Thanks again

Updating severity to: 0 - None Assigned
Updating status to: Confirmed
Updating version to: 2.1.0
Issue fixed in: None

Confirmed, do you need instructions to manually patch this until v2.1.1 or are you fine fixing this yourself? As there won't be an upgrade soon until I get some more bugs reported.

No I am good... Already fixed it...
Thanks

changed status to: Fixed
changed version to: 2.2.1
changed version to: 2.2.0
changed fixed-in version to: 2.2.1





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users