Jump to content


Welcome to DevFuse Forums


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to DevFuse Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DevFuse Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

(View All Products)Featured Products

  • Donations


    Help fund your forum with donations, setup goals and track member donations. Offer rewards for members donating.
  • Timeslips


    Have your members submit their race times and share with others.
  • Videos


    Allows your members to submit their own videos for community viewing. Support is included for all the major video sites.
  • Forms


    Build your own forms for your members without coding experience. Support included for pm, email and topics.
  • Collections


    Build a community database of items for your members. Full features custom fields included.

Photo

Videos System v2.3.1 Update


  • Please log in to reply
51 replies to this topic

#1 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 11 July 2012 - 11:05 PM

The Videos System has been updated with a new bug fixing release. A list of the bug fixes can be found below:



#2 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 12 July 2012 - 12:47 AM

Great Update :D

is it possible to get this back to it's orginal formatting? Like how it was in order stacked up in order?

--Image No Longer needed--

NVM I fixed it :)

Edited by Chris M., 12 July 2012 - 04:54 AM.


#3 Jeremy Ullmann

Jeremy Ullmann

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • IP.Board Version:N/A

Posted 13 July 2012 - 01:14 PM

Silly question, but how can we receive the update?

#4 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 13 July 2012 - 02:48 PM

Go to the Customer tab, Downloads, and you will see the Videos System Download

#5 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 16 July 2012 - 01:31 AM

Michael can you check this here?: http://www.devfuse.c...iew__getnewpost

#6 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 17 July 2012 - 02:04 AM

Michael can you check this here?: http://www.devfuse.c...iew__getnewpost


Confirmed but the file changes needed may not be possible with a patch.

#7 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 17 July 2012 - 02:46 AM

what do you need to do?

#8 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 18 July 2012 - 01:51 AM

Patch easier than I thought, I've updated the bug report with details.

#9 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 18 July 2012 - 04:07 PM

still not fixed screenshot posted in bug tracker

#10 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 18 July 2012 - 04:09 PM

also tried re-installing app on test server, and importing my categories, to test again, but the same result happens.

#11 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 18 July 2012 - 05:05 PM

IDK what to do
actually i m getting this error in the error log what should i tell the host?:
[19-Jul-2012 02:18:57 UTC] PHP Warning:  Unknown: Input variables exceeded 1000. To increase the limit change max_input_vars in php.ini. in Unknown on line 0

Edited by Chris M., 18 July 2012 - 08:20 PM.


#12 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 19 July 2012 - 02:14 AM

IDK what to do
actually i m getting this error in the error log what should i tell the host?:


The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.post.max_vars' and 'suhosin.request.max_vars' is 4096, however your value is 1000. These are minimums that IPB recommend. You'll need to contact your host about these settings and see if they can increase them for you.

#13 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 19 July 2012 - 02:31 AM

thnks ill do that

#14 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 09 September 2012 - 12:46 PM

Is it possible to make the Auto post function to show a Thumbnail?
Like how they have %TITLE%, %CATEGORY%, is it possible to put a %THUMBNAIL% option?

Edited by Chris M., 09 September 2012 - 12:47 PM.


#15 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 11 September 2012 - 12:02 AM

Like how they have %TITLE%, %CATEGORY%, is it possible to put a %THUMBNAIL% option?


No not currently but good idea, saved it for next version.

#16 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 11 September 2012 - 01:27 PM

Thx oh and also the Global Hook code you gave me for ip.content doesnt work. I checked the functions fil and only the sidebar block works.

Oh and can you add Genres or some thing so videos would be easier to find?

Edited by Chris M., 11 September 2012 - 02:26 PM.


#17 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 14 September 2012 - 07:02 PM

Just doesn't show or any error produced?

#18 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 15 September 2012 - 06:02 AM

It doesnt show at all, no error is shown on my end but it doesn't show up.

#19 Michael

Michael

    Management

  • Management
  • 3,524 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 26 September 2012 - 01:16 AM

Having trouble finding the exact code I gave you, can you PM me it back and I'll test on my test board. Just remember if global box code was used, all settings that apply will still apply in ip.content.

#20 Chris M.

Chris M.

    Elite Member

  • Customers
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • IP.Board Version:IPB 3.4.x

Posted 26 September 2012 - 01:29 AM

Having trouble finding the exact code I gave you, can you PM me it back and I'll test on my test board. Just remember if global box code was used, all settings that apply will still apply in ip.content.


This was the thread we had the discussion about: http://www.devfuse.c...em-global-hook/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users