Jump to content

Welcome to DevFuse Forums

Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to DevFuse Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DevFuse Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
Guest Message by DevFuse

(View All Products)Featured Products

  • Donations

    Help fund your forum with donations, setup goals and track member donations. Offer rewards for members donating.
  • Timeslips

    Have your members submit their race times and share with others.
  • Videos

    Allows your members to submit their own videos for community viewing. Support is included for all the major video sites.
  • Forms

    Build your own forms for your members without coding experience. Support included for pm, email and topics.
  • Collections

    Build a community database of items for your members. Full features custom fields included.


BBCode for YouTube

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Feronso


    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • IP.Board Version:N/A

Posted 01 February 2010 - 06:50 AM

I Have looking BBCode for youtube videos and i found many tutorials but that all codes are work with "Video ID" but i wanted to work it with "Full URL"

for example



can any one have any solution ?

Thanks advanced

#2 Momentum



  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • IP.Board Version:N/A

Posted 29 May 2010 - 07:02 AM

In Custom BBCode Example change to

[youtube]YouTube Video URL[/youtube]

and Custom BBCode Replacement change to

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="{content}"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="{content}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

and test it again :cool:

Edited by first, 29 May 2010 - 07:04 AM.




  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • IP.Board Version:N/A

Posted 26 June 2010 - 02:15 AM

Thanks for the tip. Now I understand why I my videos didn't show.